OPleiding nagelstyliste

Ook nagelstyliste worden?

Ben jij op zoek naar een afwisselende, praktische baan waarin beauty, verzorging en creativiteit centraal staan én is het runnen van een eigen bedrijf één van jouw grootste dromen? Dan is nagelstyliste worden iets voor jou. Als professioneel nagelstyliste ben je eigen baas, kun je eindeloos creatief zijn met allerlei verschillende kleuren, stijlen en trends en ben je bezig met de verzorging en behandeling van allerlei soorten (probleem)nagels. Lees hier meer over de inhoud en de kosten voor de basisopleiding Nagelstyling. 

Een nagelstyliste heeft veel vakkennis van het vormen van nagels. De natuurlijke nagels worden verzorgd en gelakt met een nagellak op de natuurlijke nagels maar je kunt ook een nailart aan de behandeling toevoegen. Als nagelstyliste ben je getraind in het aanbrengen van kunstnagels door Poly-acryl techniek. Verder kun je natuurlijk ook een mooie French manicure maken. Ook geef je adviezen en verkoop je in jouw salon producten die de cliënt thuis kan gebruiken om de nagels te verzorgen en mooi te houden. En omdat elke klant met een andere reden jouw salon bezoekt, is geen dag hetzelfde. 


Wil jij nagelstyling leren beheersen en nagelstyliste worden? Dan ben je bij Pediroda aan het juiste adres.

                                  

                     

Volg de opleiding op de locatie van jouw keuze

Tijdens de opleiding, die bestaat uit 5 lesdagen, leer je de belangrijkste technieken en producten te beheersen. Na het volgen van de opleiding ontvang je een certificaat. In de eerste les van deze module ontvang je van Pediroda een prachtig lesboek dat jouw eigendom wordt. Dit lesboek waarin alle theorie wordt behandeld, kan tevens worden gebruikt als naslagwerk in je salon.

De opleiding Nagelstyliste staat ingepland op 4 locaties, namelijk AlmeloApeldoornZaltbommel en RotterdamSchrijf je in en begin meteen aan deze leuke opleiding! Klik hier voor informatie wanneer en waar de basisopleiding Nagelstyling is ingepland.


Nadat je de opleiding hebt volbracht, heb je de mogelijkheid om je kennis en kunde uit te breiden door het volgen van diverse workshops waarin o.a. onderwerpen als nailart, manicure en stiletto nagels worden behandeld.

Tot slot kun je de module Ondernemersvaardigheden volgen, waarin je leert een succesvolle salon te starten en te runnen.


Op deze manier kun je al heel snel starten met je eigen onderneming en geld verdienen in je eigen salon. 

Download hier de brochure van de opleiding Nagelstyliste