Donderdag 21 november 2019; van 9.30 u tot 20.30 u open huis bij Pediroda in Almelo

Kom ook op donderdag 21 november a.s. naar het open huis bij Pediroda in Almelo!

Opleidingsinstituut Pediroda leidt inmiddels al ruim 30 jaar op tot het officieel erkende branchediploma Basis Pedicure en het officieel erkende branchediploma Medisch Pedicure en biedt bovendien vele andere opleidingen, studiedagen en workshops voor pedicures aan. Cursisten studeren in hun eigen tempo en krijgen een zeer persoonlijke begeleiding van ervaren docenten. Pediroda is verkozen tot beste pedicure opleider van Nederland en heeft 9 leslocaties, verspreid over heel Nederland. Een groot deel van de Nederlandse pedicures is opgeleid door Pediroda, en na deze opleiding als vakvrouw/vakman aan de slag gegaan. Wilt u dit ook? Dan moet u beslist een kijkje komen nemen op deze open dag waarop u uitgebreid wordt geïnformeerd over de mogelijkheden.

U bent van 9.30 u tot 20.30 u van harte welkom aan de Parmentierweg 18 in Almelo om onder het genot van een kop koffie of thee al uw vragen te stellen aan de docenten en een kijkje te nemen in het praktijklokaal waar de cursisten opgeleid worden tot gediplomeerd pedicure.

Aanmelden is niet noodzakelijk; wilt u extra informatie bel ons dan op 0548 – 545 077. Een mail sturen kan natuurlijk ook op info@pediroda.nl.