Profiteer nu van onze gratis scholingstrajecten ter waarde van € 1.000,-

Kosteloos een opleiding volgen via NL leert door

De Covid-19 uitbraak heeft gezorgd voor een enorme spanning op de arbeidsmarkt. Meer dan ooit is het daarom belangrijk dat we productief, duurzaam en wendbaar inzetbaar blijven. Nu onze economie door de pandemie hard is geraakt, biedt de overheid een subsidieregeling aan waarmee je je kosteloos kunt bijscholen en je positie op de arbeidsmarkt verbetert met inzet van scholing: ‘NL leert door’.

Kom ik hiervoor in aanmerking?

Ben jij zelfstandig ondernemer, ZZP’er, flexwerker, in loondienst of op zoek naar werk? Ben je minimaal 18 jaar en nog niet met pensioen? Dan kun je een groot deel van je opleidingskosten vergoed krijgen via deze regeling.

Welke opleidingen vallen onder de regeling?

Het gaat om de theorie van de Basisopleiding Pedicure en de theorie van de modules Diabetische Voet Reumavoet en overige risicovoet van de opleiding Medisch Pedicure. Hierbij kijken wij naar de volgende mogelijkheid:

Gedurende zes maanden gratis toegang tot diverse e-Learning pakketten en lesvideo’s.

Kan ik hiervoor terecht bij Pediroda?

Op dit moment werkt Pediroda aan het samenstellen van opleidingen die in het kader van de subsidieregeling ‘NL leert door’ in december 2020 gratis worden aangeboden (onder voorbehoud toekenning door de overheid).

Hoe blijf ik op de hoogte?

Heel simpel, laat je e-mail adres achter. Zodra wij weten hoe wij kunnen participeren in deze regeling en met welk aanbod, ben jij de eerste die het weet. En de eerste die kan kiezen!

Er is slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar namelijk: theorie basis: 25x, theorie module diabetische voet; 25x

Toekenning geschiedt op volgorde van aanmelding en vol = vol.

                          

Ben je geïnteresseerd? Vul dan je gegevens in op het contactformulier en druk op "VERZENDEN". Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wil je graag telefonisch contact? Bel ons dan tijdens kantooruren via 0548 - 545 077.