Groothandel MSK Almelo

In het Pediroda pand aan de Parmentierweg 18 in Almelo is tevens een MSK groothandel gevestigd waar een groot assortiment aan producten voor pedicures en podotherapeuten verkrijgbaar is. MSK ziet het als haar taak om uw praktijk of salon in de voetzorg ├ęcht verder te helpen met kwaliteitsproducten, innovatieve introducties, een uitstekende service en met persoonlijk advies.

De winkel in Almelo is geopend tijdens kantoortijden, van maandag t/m vrijdag, 08.30 uur tot 17.00 uur. 


Verminderde voorraad i.v.m. Coronavirus

Het Corona virus houdt ons allemaal in de greep, en wij worden momenteel geconfronteerd met een aantal producten waarvan de vraag het aanbod overstijgt. Denk hierbij aan mondmaskers, desinfectiemiddelen maar ook handschoenen beginnen (mogelijk) schaars te worden.

U als vaste klant van MSK-Podiamed krijgt voorrang qua levering. Voorlopig leveren wij zoveel als mogelijk gedoseerd uit zodat wij onze trouwe klanten kunnen blijven voorzien in hun voorraad.

Op dit moment is vanuit de fabrikant Alcohol 70% niet meer leverbaar, hiervoor in de plaats kunt u 80% alcohol bestellen. Inmiddels wordt aan ons al een toeslag berekend op alle Alcohol houdende producten waardoor er ook voor die producten prijswijzigingen zijn. Deze prijswijzigingen zijn slechts op basis van de toeslagen die aan ons berekend worden. MSK-Podiamed doet niet mee in de gekte van vraag en aanbod met exorbitante prijsverhogingen.

Ook de geplande cursussen blijven op dit moment gewoon door gaan. Wij houden uiteraard de richtlijnen van het RIVM aan en hebben wij op diverse plaatsen binnen het bedrijf instructies hangen en bieden handdesinfectie middelen aan.

Verder verzoeken wij klanten die koorts hebben om thuis te blijven en hun bestelling vanuit huis te plaatsen op www.msk-podiamed.nl.

Het voltallige MSK-Podiamed team zal zich tot het uiterste inspannen om u goed en tijdig te kunnen blijven leveren, en uiteraard zullen wij u zo goed mogelijk op de hoogte houden over de beschikbaarheid en levering van de producten. 
Wilt u weten of wij een bepaald product op voorraad hebben, of wilt u advies? Neem dan contact met ons op via 0548 - 545 077 of stuur een e-mail naar info@pediroda.nl.

Ook kunt u uw vraag stellen door het contactformulier onderaan deze pagina in te vullen en te versturen:

Groothandel MSK Almelo