Zaterdag 6 juni 2020 OVV Symposium

Op zaterdag 6 juni 2020 wordt in Congrescentrum De Werelt in Lunteren het OVV Congres 2020 gehouden.

Vanwege het internationale programma zal het OVV symposium éénmalig worden opengesteld voor paramedische beroepen in de oncologische zorg, voor oncologen, voor podotherapeuten en podologen, en voor iedere discipline in de voetzorgverlening.

Professor Lacouture

Voor het OVV Sympsosium komt uit de Verenigde Staten Professor Mario Lacouture over. Professor Lacouture is de autoriteit op het gebied van bijwerkingen van kankerbehandelingen in de wereld. Hij is een veel gevraagd spreker op medische congressen, auteur van vele boeken en wetenschappelijke artikelen en hij is hoofd van de afdeling Dermato-Oncologie van het Memorial Sloan Kettering Cancer Centre in New York. Hij is als professor verbonden aan Cornell University in New York.

Kosten

Deelname aan dit symposium kost € 185,= p.p.

Inschrijven

Wilt u deelnemen aan dit symposium, dan kunt u zich opgeven door te bellen naar Pediroda via tel. nr. 0548 - 545 077.In vier blokken van een uur zal professor Lacouture zich richten tot iedereen in de oncologische zorg om te laten zien hoe essentieel voetzorg voor kankerpatiënten extra aandacht krijgt en dat er meer attentie dient te komen voor voetproblemen als gevolg van kankerbehandelingen.