Dag van de voet 2019

Op zaterdag 9 november organiseren we voor de 7e maal de Dag van de Voet. We hebben een prachtige locatie gevonden. De Dag van de Voet zal plaatsvinden in het Van der Valk Hotel Beveren. Het thema van deze dag zal zijn: Schimmelinfecties aan de nagel en de huid van de voet. Er zijn nogal wat ontwikkelingen waarover we u willen informeren.

Het team o.l.v. Professor Verweij van de universiteit van Nijmegen zal deel uitmaken van het presentatieteam. De inhoud van het programma wordt op korte termijn bekend gemaakt, maar houd u rekening met uitleg over biofilms en sneller opkomende resistentie, schimmelinfecties bij chronisch zieken e.d.

Tijd: van 10.00 uur tot ca. 16.30 uur

Kosten deelname: € 145 per persoon inclusief lunch en digitaal lesmateriaal.

Indien u vóór 1 augustus uw ticket reserveert, krijgt u 10% korting op het deelnamebedrag (promotie code: Beveren)

U ontvangt een attest t.b.v. accreditatie

Studententarief zal beschikbaar worden gemaakt

De informatiepagina Dag van de voet 2019 wordt doorlopend aangevuld. Daar kunt u altijd het laatste nieuws teruglezen en vindt u de link naar de online inschrijving. Om toegang te krijgen tot de korting dient u Beveren in te voeren als promotiecode.

De Dag van de Voet wordt mede mogelijk gemaakt door 15 bedrijven en een hoofdsponsor. Zij zullen allen met een stand vertegenwoordigd zijn op de Dag van de Voet.

           

                         

                            

           

 

Noteert u alvast in uw agenda; Zaterdag 7 november 2020 Dag van de Voet in België