Opleiding pedicure


Als pedicure heeft u een zeer belangrijke en dankbare rol voor uw cliënten. Naast het behandelen van klachten heeft de voetenverzorger een duidelijke adviserende en preventieve taak. Kortom, pedicure is een dankbaar beroep. Uw eigen tijd indelen, werk afstemmen op andere werkzaamheden en verantwoordelijkheden, zelfstandig ondernemer in een groeiende markt. Allemaal overwegingen om pedicure te worden, zeker nu.

De vraag naar gekwalificeerde pedicures neemt nog steeds toe. De vergrijzing en de explosieve toename van diabetes spelen hierin een voorname rol. Grijp uw kans en schrijf u in voor een opleiding pedicure bij Pediroda.
 
Januari groep basis opleiding in Puth


De opleiding pedicure van Pediroda

Pediroda geeft en ontwikkelt al jaren de opleidingen die nodig zijn voor een professionele pedicure praktijk. Erkende opleidingen voetverzorging die qua moeilijkheid vergelijkbaar zijn met MBO niveau 3 en MBO niveau 4 maar ook bijscholingen, studiedagen, workshops en verdiepingscursussen. Pediroda is partner van Provoet. De opleiding pedicure wordt gegeven op 6 eigen particuliere scholen van Pediroda in Almelo, Zwolle, Hillegom, Leerdam, Apeldoorn, Puth (L.) .  Onlangs is onze nieuwste les locatie in Weesp geopend.

Wenst u meer informatie? Dan kunt u deze website raadplegen maar u mag natuurlijk ook altijd bellen of langskomen tijdens een open huis, een les bijwonen of langskomen tijdens een voorlichtingsavond.

Met de branche basisopleiding pedicure  kunt u de voeten van mensen met allerlei voetproblemen verzorgen. Teennagels worden professioneel geknipt, de nagelplaat dunner gefreesd, eelt en likdoorns worden verwijderd en als dat nodig is kunnen er hulpmiddelen worden aangemeten om klachten te verhelpen of te verminderen. De pedicure signaleert, adviseert en verwijst, indien nodig, door naar andere disciplines.Let op: je hebt in Nederland 2 soorten opleidingen: de Branche (Provoet) erkende opleidingen en de MBO/Crebo opleidingen (meestal R.O.C.)

Beide diploma's zijn qua economische waarde gelijkwaardig en geven dezelfde rechten en mogelijkheden.


  

           


Of u nu op zoek bent naar pedicure opleiding Almelo, pedicure opleiding Zwolle, pedicure opleiding Apeldoorn, pedicure opleiding Leerdam, pedicure opleiding Puth, pedicure opleiding Hillegom, pedicure opleiding Leerdam, pedicure opleiding Weesp, bij Pediroda bent u altijd aan het juiste adres.


Nieuws
TECHNISCHE DIENST De nieuwste service van Pediroda; graag laten wij u kennis maken lees meer
Sportpedicure Sportpedicure; de opleiding lees meer
Pedicurecafe  2017 Gratis toegang Ook in 2017 organiseert Pediroda op diverse locaties lees meer
PediRoda©
/
Tel: 0548-545077
/
Mail: info@pediroda.nl
/
Algemene voorwaarden
/
Aanmelden nieuwsbrief
/
Sitemap
/
Inlog docentes
Aangesloten bij de VOUV Vereniging Opleidingsinstituten Uiterlijke Verzorging
/
Pediroda is ingeschreven bij de K.v.K. onder nr: 54994500