Kwaliteits Register Pedicures


24 April 2012


Belangrijk Nieuws van het KRP; Lees dit aandachtig door voordat u een verplichte cursus boekt.


 Elke periode van 3 jaar kent het KRP een aantal verplichte onderdelen. In de eerste periode waren dit de Richtlijnen. In de nieuwe periode zijn dat de workshops Voetonderzoek en Noviteiten.

ECHTER; voor iedereen in het KRP is de begin- en eind datum van de periode weer anders. Voor heel veel pedicures liep hun eerste periode af op 31 december 2011. Er zijn momenteel echter ook nog heel veel pedicures die nu nog in hun eerste periode van drie jaar zitten. Dat komt omdat ze op een later tijdstip in het KRP zijn opgenomen.

Voor pedicures die inmiddels in de nieuwe periode van 3 jaar zitten, zijn de workshops Voetonderzoek en Noviteiten verplicht. Indien u echter nu nog steeds in uw eerste periode zit, hoeft u niet de workshops Voetonderzoek en Noviteiten te volgen. Daar krijgt u geen punten voor. U volgt deze pas in uw nieuwe periode van drie jaar.   Zorgt u er dan wel voor dat u de workshop Richtlijnen hebt gevolgd. Deze is in de eerste periode verplicht.  Hiervan worden er landelijk nog slechts enkele gegeven dus wacht niet te lang.


Meenemen punten;
Dagelijks bereiken ons toch nog weer vragen van pedicures die niet op de hoogte zijn van het feit dat overtollige punten, NIET mee kunnen worden genomen naar de nieuwe periode. Zodra uw persoonlijke accreditatieperiode is afgelopen, gaat de teller weer op 0 en moet u in de komende 3 jaar weer het benodigde aantal punten behalen.


Categorie;
Nieuw daarbij is dat er een onderscheid is gemaakt tussen Vrije Ruimte en aan de andere kant de Beroepsvereisten. Wat betekent dit?

Alle kennisbijeenkomsten in Nederland zijn ingedeeld in een categorie. Of in de categorie Vrije Ruimte of in de categorie Beroepsvereisten.

Dus kijkt u goed voordat u een cursus, workshop of congres gaat bespreken, in welke categorie deze is ingedeeld.

Voor de duidelijkheid hier nog even het schema hoe u dient te plannen;


status
totaal aantal punten
beroepsvereisten vrije ruimte        
 Pedicure plus (aantekening DV en/of RV)
 60  60  
 Pedicure plus plus (aantekening DV EN RV
 90  80 10
 Medisch pedicure
 100   100

Indien u vragen heeft naar aanleiding van dit bericht, kunt u zich wenden tot Procert maar u mag natuurlijk ook altijd even bellen met Pediroda. We staan u graag en professioneel te woord voor een persoonlijk advies.


Terug
Nieuws
TECHNISCHE DIENST De nieuwste service van Pediroda; graag laten wij u kennis maken lees meer
Sportpedicure Sportpedicure; de opleiding lees meer
Werkruimte aangeboden Pediroda Gezond en Well. in Almelo biedt diverse werk- en vergader lees meer
PediRoda©
/
Tel: 0548-545077
/
Mail: info@pediroda.nl
/
Algemene voorwaarden
/
Aanmelden nieuwsbrief
/
Sitemap
/
Inlog docentes
Aangesloten bij de VOUV Vereniging Opleidingsinstituten Uiterlijke Verzorging
/
Pediroda is ingeschreven bij de K.v.K. onder nr: 54994500