Pediroda wil u in de gelegenheid stellen een advertentie te plaatsen op deze website. Een ieder die iets wil verkopen of iets zoekt met betrekking tot het vak pedicure, mag op onze website GRATIS een advertentie plaatsen. Dat kan zijn een tweedehands pedicure stoel, een praktijk, gereedschappen, een motor etc. Als het maar te maken heeft met dit vak.


Onze voorwaarden m.b.t. het plaatsen van een advertentie:
  • De advertentie blijft 1 maand staan
  • Deelname is gratis
  • Wij accepteren alleen advertenties in relatie tot het vak pedicure
  • Advertenties van groothandels of andere commerciële advertenties worden niet geplaatst
  • Advertenties worden per mail aangeleverd via het opgaaf formulier
  • Pediroda behoudt zich het recht voor advertenties te weigeren zonder opgaaf van reden
  • Pediroda aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid inzake onjuiste informatie in de advertenties

OPGAAF FORMULIER VOOR ADVERTENTIES VOOR HET PRIKBORD 

 


AANGEBODEN

Compleet pakket pedicure (ambulant) materialen

Beste (aankomend) pedicure, I.v.m het overlijden van mijn moeder hebben wij nog een compleet pakket pedicure (ambulant) materialen. Zie deze advertentie voor foto's en hopelijk kunnen een beginner helpen voor een acceptabele prijs om te starten met een overcomplete partij pedicure materialen. Groet Rolf . https://www.marktplaats.nl/a/diversen/zorg-overige/m1209962762-complete-pedicure-materialen-om-te-starten.html?c=8c285449651fa109c354bbabe740c1b&previousPage=lr&pos=6 

BEHANDELRUIMTE IN ZEIST

  Behandelruimte te huur in Zeist (Kerckebosch) voor een zelfstandig, gediplomeerd (medisch) pedicure. Wij bieden voor 300,00 euro per maand een sfeervol, compleet ingerichte behandelruimte ca 10m2, faciliteiten waaronder een wachtruimte, toilet en reinigingspantry. Ben jij een representatieve, gezellige, sociale, gemotiveerde, ondernemende (medisch) pedicure? Lijkt het jou leuk om binnen onze salon jouw werkzaamheden uit te voeren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Belangstelling?

Neem voor meer informatie contact op met Willeke Jak 06-20812569.
 


 

 


 

 


VACATURES / WERKPLEKKEN

In deze rubriek treft u vacatures en werkplekken aan.


Genemuiden gezocht medisch pedicure in prachtig bedrijf.


Voor uitbreiding in onze schoonheid & pedicure salon in Genemuiden zijn we op zoek naar een zelfstandig en gemotiveerde medisch pedicure. De salon beschikt over een vast klantenbestand welke reeds vanuit de ingerichte praktijkruimte in de salon behandeld worden, een vliegende start voor een beginnend medisch pedicure of een mooie combinatie voor een medisch pedicure die aanvulling zoekt op de eigen activiteiten. Ook de huur van de volledig ingerichte praktijkruimte ( 16 m2) in de salon inclusief klantenbestand behoort tot de mogelijkheden.

 

Bij interesse graag reactie naar

a_hoekman@hotmail.com

tel: 0648467149

 
 


  

Naam:    Cosmetisch Adviescentrum Myriam Grefkens
Woonplaats:    Nijmegen

Welke medisch pedicure wil ons team komen versterken? Je bent als medisch pedicure ingeschreven bij het kwaliteitsregister (KRP) van ProCert en werkt al als Zzper. Je hebt voldoende kennis en ervaring om in te stappen in een gerenommeerd centrum voor huidspecialisme en wellness dat dit jaar haar 21-jarig jubileum viert. Je werkplek is in een prachtig monumentaal pand zeer centraal gelegen in het nieuwe groene stadshart De Limos. Interesse? Welkom! Graag een mailtje naar info@myriamgrefkens.nl ovv medisch pedicure.


 

LA RISS VOORHOUT

HELE MOOIE KANS op een prachtige locatie

 

La Riss biedt een uniek concept en kans voor ondernemende professionals. Wij zoeken iemand die de bestaande aanvragen en de goed gevulde agenda van onze MEDISCH PEDICURE kan overnemen. Pak deze kans!! Direct clienten in je stoel!

Bij ons werk je als zelfstandig ondernemer maar heb je toch collega's. Wij bieden een professionele werkomgeving met optimale faciliteiten en een goed gevulde agenda. Investeringen zijn niet nodig.

Ben jij een ervaren, representatieve, sociale, gemotiveerde en ondernemende medisch pedicure (m/v) en heb je interesse? Meld je dan nu aan. Stuur een email naar info@lariss.nlof bel voor meer informatie met mevrouw Cornelissen 0618817839.

 

contact gegevens:    Elance Afslanken en sporten Gerolaan 73a 030-6977946 3707 SJ Zeist     werkplek aangeboden in Zeist

Te huur aangeboden sfeervol ingerichte praktijkruimte ten behoeve van een zelfstandig (startend) medisch pedicure. Er kan gebruik gemaakt worden van wachtruimte/welkomstruimte, toiletten en keuken. De praktijkruimte is onderdeel van een afslank en sportcentrum voor vrouwen waardoor je gebruik kunt maken van een bestaande klantenstroom. Huurprijs € 275,00 per maand. 

aangeboden: werkplek voor pedicure/medisch pedicure in Deventer.

contact gegevens:    Winkel: 0570-613371 204@spenm.nl

Wij zijn het team van Engelen More Comfort aan de Engestraat in Deventer. Zoals de naam het al zegt, verkopen wij comfort schoenen en bieden wij onze klanten passend voet advies. Merken als, Finn Comfort, Durea, Xsensible, Waldlaufer etc. Wij hebben achter in de winkel, gesitueerd op de begane grond een mooie praktijk ruimte beschikbaar voor een pedicure/podoloog die tevens zeer makkelijk bereikbaar is voor mensen die slecht ter been zijn/ dan wel in een rolstoel zitten. Tevens zijn er rondom de winkel vele parkeerplaatsen. Mocht U interesse hebben om een keer onder het genot van een kopje koffie onze winkel te bezoeken en de ruimte te bekijken, dan zijn wij bereikbaar op winkeltijden op:0570 613 371 Uiteraard ook per email bereikbaar.

  

 Marietta Kloosterman       Gezocht in GORINCHEM  PRAKTIJKRUIMTE voor zelfstandig werkend pedicure (medisch pedicure i.o.)

 

Ik zoek vanaf 1 januari 2015 een praktijkruimte welke ik kan huren in Gorinchem voor een aantal dagdelen/avond. Ik ben pedicure plus en medisch pedicure i.o. Reacties graag per mail: pedicurevoetenenzo@ziggo.nlof per 06-13 80 19 04

 

Natascha de Wijngaert        contact gegevens:    Kloospost@kpnmail.nlTel: 0620578804     Amsterdam

Ter overname: Een pedicurepraktijk in een gezondheidscentrum in Amsterdam. In 2e helft van 2015. Geschikt voor medisch pedicure of pedicure plus. Nu 2 en halve dag per week maar uitbreiding naar 4 dagen is zeker mogelijk
Pedicure ruimte te huur in Heemstede   

 

28-10-2015

RUIMTE TE HUUR:

In een nieuwbouw complex in Heemstede met 97 appartementen en 48 cliënten op de zorgafdeling, 

is er een praktijkruimte te huur voor een medische pedicure/schoonheidsspecialiste.

Voor verdere informatie kunt u bellen met Mevrouw G. Tunali telefoonnummer 0644863191

 

 
 


Beauty Beachclub

 

 

 

GEZOCHT

 

Diverse zelfstandige beauty, health en wellness professionals gezocht, die tegen lage kosten een eigen praktijk of salon zouden willen.

 

Vanaf november dit jaar is het mogelijk om voor vaste dagdelen een praktijkruimte te huren in een mooie, grote nieuwe salon in Zandvoort, samen met verschillende beauty, health en wellness professionals.

 

Voldoende mogelijkheden om succesvol te ondernemen!

Zandvoort trekt jaarlijks 4,5 miljoen toeristen! En de salon ligt op een top locatie langs de drukste wandelroute en is zelfs 7 dagen per week geopend met ruime openingstijden!

 

Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie, dan kun je een mailtje sturen naar dmhealth@outlook.com

 

Met vriendelijke groet,

Manon Opdam

Beauty Beachclub Zandvoort

 

 

  

4-8-2014

Total Footcare   zoekt:  Pedicure met passie voor het vak:                                        LEIDEN  

 

Ben jij als zelfstandig werkende pedicure met passie voor het vak op zoek naar een part time werkplek ? Ben je 1 a 2 avonden per week + 1 a 2 zaterdagen per maand beschikbaar? Dan zoek ik jou. Eventueel meer uren werken is ook bespreekbaar. Wat heb ik jou te bieden: Zelfstandig ondernemen zonder grote investeringen. Gebruik maken van mijn klantenkring. Profiteren van gezamenlijke promoties/website. Werken in een professioneel ingerichte trendy kamer in het centrum van Leiden. Zie jij jezelf als een aanwinst voor mijn praktijk? Stuur dan een email naar info@totalfootcare.nl Lichtvoetige groet, Sanny Simon
  

Wie zoekt uitbreiding van haar pedicure werkzaamheden in een professioneel Voetzorgcentrum in de samenwerking met andere voetzorgverleners?

 

Voetzorgcentrum Enschede is een nieuw centrum waarin voetzorgverleners, waaronder Luiten Orthopedie en Podotherapie Oost-Nederland, met hun jaren lange ervaring hun expertise optimaal inzetten door doelmatig, efficiënt en innovatief samen te werken. Het Voetzorgcentrum is centraal gelegen, goed bereikbaar en heeft voldoende parkeerplaatsen.

Om de voetzorg uit te bereiden is Voetzorgcentrum op zoek naar één of meerdere zelfstandige pedicurepraktijken die het Voetzorgteam komen versterken van maandag tot en met vrijdag.

 De voorkeur gaat uit naar een medisch pedicure 

·        met ervaring en een klantenbestand in Enschede die haar praktijk op onze locatie wil voortzetten

·        die gericht is op samenwerking en weet heeft van eigen competenties en werkgebieden en die van de andere voetzorgverleners

·        die de meest effectieve keuzes maakt in de behandeling van de cliënt

·        lid is van ProVoet

·        lid is van SVVT

een contract heeft met THOON

 

 

Reacties kunnen worden gemaild naar Henk Jan Luiten via

info@luitenorthopedie.nl

Voetzorgcentrum

Buurserstraat 212
7544 RG  Enschede  

Naam: Voetplus Praktijk Veenendaal   zoekt Talent                             Aangeboden:   baan als pedicure Veenendaal

 

Dé pedicure praktijk in de Gelderse Vallei voor professionele algemene en medische voetzorg.

Voet Plus Praktijk in Veenendaal zoekt talent!

Ben jij onze nieuwe pedicure?

Medisch pedicure of vakinhoudelijk gelijkwaardig opgeleid, met geldige KRP registratie?

Onze speerpunten:

 Pijnvrije behandeling

 Orde, netheid en hygiëne

 Speciale aandacht voor angstpatiënten

 Producten o.a. zonder parabenen en siliconen

 

Wegens uitbreiding is Voet Plus Praktijk op zoek naar de nieuwe generatie (medisch) pedicure die enthousiast is over ons vak en bewust is van de rol die je kan spelen in de eerstelijns voetzorg, in samenwerking met andere disciplines.

Herken jij jezelf in deze speerpunten en samenwerking?

Dan kijk ik uit naar jouw visie hierop in een sollicitatiebrief met cv vóór 1 mei 2014.

Startdatum in overleg in mei of juni 2014.

Er zijn diverse mogelijkheden qua aantal uren per week.

Voor meer informatie, vragen en je sollicitatie, mail naar Myrthe Naomi Noorlander: myrthe@voetpluspraktijk.nl of kijk op onze website www.voetpluspraktijk.nl.

Voet Plus Praktijk | Kerkewijk 92 en Synagogestraat 103-105 | Veenendaal

Voet Plus Praktijk is onderdeel van medische Coöperatie De Zwaai in Veenendaal.

Gediplomeerd Oncologisch Voetzorg Verlener:

 


  

Naam: Healthclub The Right Move                                    aangeboden: werkplek in Health Club Noordwijkerhout

contact gegevens:    Monique Keereweer Mootje77@kpnmail.nl

Noordwijkerhout


 Wij zijn opzoek naar een zelfstandig werkende Pedicure, die binnen onze healthclub zijn/ haar eigen praktijk wil starten. Huur prijs ed. Nog overeen te komen! 

Naam: Suzanne Smal              contactgegevens:  Info@salonbiocare.nl                               aangeboden: pedicure ruimte Opmeer

Zorgpraktijk de Spil is een uniek centrum gelegen in Opmeer Noord Holland. In dit centrum is er nog een prachtige ruimte voor een zelfstandige pedicure. Ben jij iemand die altijd al graag een eigen pedicure salon heeft willen starten? Een natuurzuivere schoonheidsalon, sport masseuse, voedingsdeskundige en buurtzorg zitten hier al gevestigd.

  
   

GEZOCHT


Paula Dudok   uit Rheden        026-4955024                        gezocht behandelstoel voor facials

Ik ben op zoek naar een mooie hydraulische en/of elektrische behandelstoel voor facials, met gezichts uitsparing voor massages.

Wie helpt Paula? 
Naam: Oldenburger      woonplaats:   Hoorn       contact via daan2173@live.nl      gezocht: werk voor 2 dagen per week
Als medisch pedicure ( zzp er ) ben ik opzoek naar werk voor twee dagen per week. Op de ma, di, wo. Dit mag ook voor tijdelijk zijn, ivm ziekte of vakantie. Ben zelf al werkzaam in Haarlem op donderdag en vrijdag als medisch pedicure. Voor meer informatie kunt u mij mailen.


 Nieuws
TECHNISCHE DIENST De nieuwste service van Pediroda; graag laten wij u kennis maken lees meer
Sportpedicure Sportpedicure; de opleiding lees meer
Pedicurecafe  2017 Gratis toegang Ook in 2017 organiseert Pediroda op diverse locaties lees meer
PediRoda©
/
Tel: 0548-545077
/
Mail: info@pediroda.nl
/
Algemene voorwaarden
/
Aanmelden nieuwsbrief
/
Sitemap
/
Inlog docentes
Aangesloten bij de VOUV Vereniging Opleidingsinstituten Uiterlijke Verzorging
/
Pediroda is ingeschreven bij de K.v.K. onder nr: 54994500