Fotowedstrijd


Pediroda is steeds op zoek naar leuke foto's de te maken hebben met voeten, op welke manier dan ook. Dat mogen kindervoetjes zijn, voeten in een bergbeek in de Alpen, voeten bij u in de stoel, voetaandoeningen etc. Noem het maar op, als er maar voeten op staan. Ons team van docentes zal worden gevraagd de mooiste foto er uit te kiezen. De winnaar zal worden beloond met een gratis workshop of studiedag.


De volgende foto's werden reeds ingezonden:Irma Verweijmeren heeft de handen en voeten van haar zus eens lekker verwend met een French pedicure. Hier het resultaat.


Henk en Monique zijn de trotse ouders van Amber, een kleuter van 3,5 jaar. Monique heeft de stoute schoenen uitgetrokken en enkele dynamische blauwdrukken gemaakt van de voetjes van Amber. Zie hier het mooie resultaat.

Ineke Klinkenberg was op reis in Afrika en kwam in Tanzania een groep Masaai krijgers tegen. (Op zich logischer dan wanneer je ze in het centrum van Hengelo zou tegenkomen.... Ineke wilde graag een foto van hun voeten maken want wat bleek: ze liepen op schoenen gemaakt van autobanden. Na enig aandringen ging men akkoord met het maken van de foto.Met dank aan

Ineke Klinkenberg   PediCare Praktijk voor voetverzorging

 

www.pedicare-enschede.nl

 
Alberta Hesselink stuurt de volgende foto;
Wil je mijn nageltjes ook een keer pedicuren??
Anita Feenstra uit Gorredijk stuurde deze feestelijke foto;
Diane Smid, pedicure te Bleskensgraaf, kwam het volgende tegen in haar praktijk. Ook na lang bestuderen en veel collegiaal overleg is men er niet achter gekomen welk voet type dit is?


Anja Stokvis stuurde de volgende twee foto's.

      Hennie Rothman is zojuist terug gekeerd van Aruba alwaar ze de Pedicure-examens heeft afgenomen. Er was zelfs een uitzending op de Arubaanse televisie over de examens. Hier een kleine impressie.
 
spanneeeeeeend   op de nationale Arubaanse Televisie
      allemaal geslaagd


Ryan Van Droffelaar, cursist basisopleiding Pedicure te Leerdam stuurde onderstaande foto in. Zijn het nu voeten met veters of schoenen met tenen. Leuke discussie voor tijdens een verjaardag.Bep Verbeek, eigenaresse van Pedicuresalon De Zilk, kreeg een cliënt voor het lakken van de teennagels. Die kans liet de dochter zich echter niet ontgaan. Bij mama op schoot werden ook haar nagels mooi gelakt. Bep weet de klanten al op heel jonge leeftijd aan zich te binden.
Jeugd is overigens een hele grote doelgroep waar veel pedicures aan voorbij gaan. Dat is jammer want ook daar ligt een grote kans.


Margriet Poker-Kiewiet uit Schoonebeek heeft de volgende foto's ingezonden. De collage hangt in haar salon. De linkervoet van klei is door haar zus gemaakt terwijl ze de rechter op vakantie tegenkwam.

        
 Henriette Hanraets-Roijackers  uit Steijl. Ze kwam deze grote voet tegen voor een gebouw in het Duitse Mainz. 


Everarda de Greef, pedicurepraktijk Voetcomfort

De foto is genomen na een wandeling op blote voeten over het Blotevoetenzeebodempad Kraggenburg

Na het lopen op blote voeten in de modder en andere materialen heb je een heerlijk comfortabel en warm gevoel aan de voeten. Ik spreek uit ervaring. Aldus Everarda.


Nieuwsgierig geworden: kijk maar eens op   blotevoetenzeebodempad.nl


Claudia Moorman, Pedicurepraktijk Claudia uit Nieuw Amsterdam. www.pedicureclaudia.nl

Caudia heeft een pedicure behandeling uitgevoerd tijdens een live radio uitzending. Een ludieke actie die voor veel gratis publiciteit heeft gezorgd. Slim aangepakt.
Wilma Wijsbeek, Praktijk voor voetverzorging Fitfeet uit Groningen fitfeet@home.nl

Ze kwam deze voeten tegen in Portugal. Helaas waren ze te groot om mee naar huis te nemen. Dan maar op de foto.

...ongeveer schoenmaat 126                       dat krukje in de spiegel zou leuk staan in je praktijk


Nieuws
TECHNISCHE DIENST De nieuwste service van Pediroda; graag laten wij u kennis maken lees meer
Sportpedicure Sportpedicure; de opleiding lees meer
Werkruimte aangeboden Pediroda Gezond en Well. in Almelo biedt diverse werk- en vergader lees meer
PediRoda©
/
Tel: 0548-545077
/
Mail: info@pediroda.nl
/
Algemene voorwaarden
/
Aanmelden nieuwsbrief
/
Sitemap
/
Inlog docentes
Aangesloten bij de VOUV Vereniging Opleidingsinstituten Uiterlijke Verzorging
/
Pediroda is ingeschreven bij de K.v.K. onder nr: 54994500