Branchecode CVAE


De branchecode is voor de pedicure en schoonheidsspecialist hét instrument om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in wet- en regelgeving en van branchenormen. De branchecode kan gebruikt worden door ondernemers, maar maakt ook onderdeel uit van het branchediploma (medisch) pedicure en (allround) schoonheidsspecialist en is daarmee een uitgave die veel door studenten wordt gebruikt. Sinds vorig jaar is de branchecode digitaal beschikbaar via www.cvae.nl., kan hij in delen worden doorlopen en tussentijds worden opgeslagen. Met de digitale branchecode zorgen wij ervoor dat gebruikers ervan altijd over dezelfde, juiste informatie beschikken. Tot juli 2016 kon de branchecode ook in boek vorm besteld worden maar deze mogelijkheid is per direct komen te vervallen.

 Binnenkort is het mogelijk dat de branchecode op de website van het CVAE ook per hoofdstuk behandeld kan worden en per hoofdstuk  een plan van aanpak gemaakt kan worden. Vanaf september 2016 worden de hoofdstukken als losse tools aangeboden. 

Om gebruik te kunnen maken van de branchecode moet men zich wel registreren. Registratie is tot oktober gratis. De studenten en andere geregistreerden kunnen na registratie kennismaken met de branchecode en met alle andere producten die ‘Team AMBACHT’ in de Ambachtstoolkit heeft opgenomen.


Na oktober 2016 zal hiervoor een gering bedrag moeten worden betaald. De exacte hoogte van dit bedrag wordt op een later moment door het bestuur van het CvAE bepaald, maar de verwachting is dat de kosten voor studenten niet hoger zullen zijn dan het bedrag dat zij voor een boekje moesten betalen (€ 36 excl. verzendkosten).

Nieuws
TECHNISCHE DIENST De nieuwste service van Pediroda; graag laten wij u kennis maken lees meer
Sportpedicure Sportpedicure; de opleiding lees meer
Pedicurecafe  2017 Gratis toegang Ook in 2017 organiseert Pediroda op diverse locaties lees meer
PediRoda©
/
Tel: 0548-545077
/
Mail: info@pediroda.nl
/
Algemene voorwaarden
/
Aanmelden nieuwsbrief
/
Sitemap
/
Inlog docentes
Aangesloten bij de VOUV Vereniging Opleidingsinstituten Uiterlijke Verzorging
/
Pediroda is ingeschreven bij de K.v.K. onder nr: 54994500